• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Лісівники-професіонали радилися з юними лісівниками

Лісівники-професіонали радилися з юними лісівниками

2012-09-10

/Files/photogallery/732/IMGP4890  9.jpg

/Files/photogallery/732/зліт 9.jpg Лісничий учнівського лісництва, учень 9 класу, Нечитайло Володимир взяв участі в обласному зльоті лісничих учнівських лісництв в рамках планових заходів з нагоди Дня працівника лісу у Вінницькому обласному управлінні лісового та мисливського господарства, який пройшов 10 вересня у обласному центрі.

Програма обласного зльоту лісничих учнівських лісництв Вінниччини, який пройшов 10 вересня у обласному центрі, була досить насиченою.

Відкрив зліт вітальним словом начальник Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства Бондар Анатолій Омелянович. Він підкреслив, що необхідність такого заходу давно назріла. Адже юні лісівники Вінниччини мають багатий досвід співпраці з лісівниками області, займають призові місця на Всеукраїнських і обласних конкурсах. І це заслуга – директорів шкіл, педагогів-наставників, професіоналів-лісівників, учнів шкіл.

Бондар А.О. вручив подяки і подарунки Вінницького ОУЛМГ лісничим учнівських лісництв, педагогам-наставникам.

Цікавими й змістовними були виступи учасників форуму:

Надовго запам’ятаються учасникам зльоту фотографування, екскурсія в лісівничому еколого-просвітницькому центрі Вінниччини, урок природи. у Михайлівськму лісництві ДП "Вінницький лісгосп", смачний обід, дружній обмін думками, враженнями...

Учасники зльоту щиро подякували особисто Бондарю А.О., керівникам держпідприємств лісового господарства області за підтримку, співпрацю, активну роботу по примноженню і збереженню лісових багатств Вінниччини.

Станіслав Вовк

Кiлькiсть переглядiв: 317

Коментарi